© 2016 Residensen

Utvalgt innlegg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Acro Yoga - Velvær helg i Skånevik 19. - 20. November

November 8, 2016

Du er herved invitert til Residensen i Skånevik den 19. til 20. november for en morsom, avslappende og magisk helg med herlige mennesker, kos og hygge.

Hovedintensjonen er å få en del tid til å strekke, fly og snurre rundt i fri Akrobatisk Yoga, så vi starter lørdagen med dette. Det er per dags dato ingen sertifiserte instruktører blant deltakerne, men vi er flere inspirerte og lærevillige sjeler med litt erfaring som drar nytte av internet og hverandres samspill til å utvikle oss og lære nye. Dermed vil det bli en uformell samling, også for å spre det glade budskap om tilbudet som finner her på Residensen i Skånevik.

 

Jeg, Anders Fossland, tar ansvaret for å starte det hele med en god oppvarming før vi sprer vingene og stuper i fri flyt videre på vår sammenlagte kompetanse og engasjement. Kristine Marie Hårde har også intensjoner om å bringe inn noen aspekter fra Yoga-verdenen som vi kan utforske.

Hver enkelt står for sin mat og har tilgang til et godt kjøkken. Mest sannsynlig finner vi på å lage en bedre middag sammen på kvelden. Vi er åpne for forslag fortløpende!

Etter lunsjen vil vi komme oss ut på en liten tur ut før vi beveger oss til residensens fantastiske Spa- og Velvære. Her kan vi nyte sauna (med bryggen rett utenfor døra), et basseng som rommer 16 kropper, massagebad for to, biljard og dart. Alt dette er inkludert i prisen for overnatting.

Det finnes også to floating tanker / sensory deprivation tanker som er fantastiske verktøy for å virkelig parkere kroppen og "flyte avsted" for en stund. Prisen på disse er ytterligere noen hundre kr timen.

Vi vil ha en felles Meditasjon eller to i løpet av helgen, minst tre acro-økter, den andre på ettermiddagen og en til søndag morgen. Ellers så er det fint å ha programmet litt åpent for impulser og ideer ;)

Siden jeg vet at vi er flere musikalske sjeler blandt oss så oppfordrer jeg til å ta med instrumenter for kveldskosen, kanskje en lett jam!? Hvem vet!?

Ønsker dere å invitere og ta med venner så er det bare flott! 

Pris: 495,- inkuderer alle fasiliteter pr pers i dobbeltrom fra lørdag til søndag. Er det noe å tenke på!?

Snakkes, vi gleder oss til å møtes og ekspandere :D

 

Hjerteligst
Anders, Jorge, Kristine og Yulia

 

Spørsmål kontakt oss på

40 19 14 88 eller post@residensen.com

 

Fb side: https://www.facebook.com/events/1454861794528091/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1478543720368994

 

Share on Facebook
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square